Hírek

Elérhetőségek

Híres szülötteink, díjazottaink

Díszpolgáraink

Tovább »

Tárnokért díjasok

Tovább »

Tárnokért díj

A díj adományozható előző évi tevékenységük elismerésére azoknak a személyeknek, akik a település érdekében a díj odaítélését megelőző évben munkájukkal jelentősen hozzájárultak Tárnok Nagyközség fejlődéséhez.

Tovább »

Rákóczi díjasok

Tovább »

Rákóczi díj

Rákóczi díj adományozható annak a pedagógusnak, aki példamutató munkájával, magas színvonalú nevelői, oktatói tevékenységével kivívta a szakmai vezetők és a szülői
munkaközösség elismerését.

Tovább »

Tárnoki Óvodásokért díjasok

Tovább »

Tárnoki Óvodásokért díj

A Tárnoki Óvodásokért díj adományozható az intézményben legalább 5 éve aktív óvodapedagógusnak, illetve nevelő munkát segítő, egyéb technikai feladatot ellátó dolgozónak, aki magas színvonalú nevelői, oktatói tevékenységével, közösségi munkájával hozzájárult az intézmény hírnevének pozitív erősít

Tovább »

Radetzky-díjasok

Tovább »

Radetzky-díj

A tárnoki születésű Radetzky Jenő ornitológus életművének és munkásságának elismerésére június 14. napját Radetzky emléknapként tartjuk nyilván.

Tovább »
Radetzky Jenő ornitológus

Radetzky Jenő

Radetzky Jenő 1909. június 14-én született Tárnokon, a Marton utcai iskola szolgálati lakásában. Édesapja, három fia közül őt tartotta a legfogékonyabbnak a természettel való komolyabb ismerkedésre. “Mihelyst emelgetni tudta kiscsizmás lábacskáját a néptanító ügyes fia, az apró Jenő, vitte magával az apa.

Tovább »